Úvod / Tipy z Talianska

Zatvorená strediska v Taliansku do 5.3.2021

15. 02. 2021

Vážení lyžiari, všetci sme očakávali otvorení talianskych skiareálov od 15.2.2021 a hoci je vývoj epidémie v Taliansku priaznivý, na poslednú chvíľu vydal taliansky minister zdravotníctva Speranza zákaz prevádzky lyžiarskych stredísk od 15.2. do 5.3.2021.

Po tomto dátume by mali lyžiarske strediská otvoriť, ale istotu v tejto zložitej dobe nemáme.

V túto chvíľu vybavujeme klientov, ktorí mali termín pobytu do 5.3.2021. Žiadame Vás preto o strpenie, budeme Vás postupne kontaktovať.

Týmto klientom ponúkame nasledovné riešenia:

1. V prípade, že môžete zmeniť termín na neskôr, tj. po 5.3., Vašu rezerváciu zmeníme podľa Vašej požiadavky.

2. Ak viete, že tento rok už na lyže nepôjdete a Vaše ekonomická situácia Vám to umožňuje, môžete podporiť našu CK a vystavíme Vám voucher poistený proti úpadku s navýšením o 5% zo sumy, ktorú ponecháte u CK Italia Travel. Ide o úroky, ktorý Vám CK Italia Travel garantuje, keby ste túto sumu nechali v banke, taký úrok Vám banka neponúkne. CK Italia Travel je podľa zákona poistená proti úpadku: https://www.italiatravel.cz/ke-stazeni/

3. V prípade, že nastal termín Vášho pobytu a strediská sú uzavreté, máte právo na vrátenie zaplatenej platby. Do 14 dní Vám zálohu / doplatok vrátime na Váš účet. Ďakujeme Vám za Vašu priazeň a prajeme Vám veľa zdravia.

Vaša CK Italia Travel

2010 - 2024 © Italia Travel - nejlepší dovolená v Itálii
Vytvořilo Plugo.cz - tvorba e-shopů